Programmering

Hos IN-MediaWeb har vi over 10 års erfaring med programmering og webteknologier. Vi har hjulpet en lang række kunder med meget varierende opgaver.

Vores styrke er, at vi altid sætter os grundigt ind I din problemstilling og laver en løsning der passer til dine behov. Hvis dit problem kan løses med et lille fix, så forsøger vi aldrig at sælge en stor og forkromet løsning. Omvendt, vil vi altid gennemgå fordele og ulemper ved de forskellige løsningsmodeller sammen med dig.

Kode altmuligmand

Kender du en af de der gode almene håndværkere. Ham der kan skrue lidt på det hele. Der både kan lægge et tag, skrue rørene sammen under vasken og trække en ledning. En der tager fat I problemerne og udfordringer og altid får dem løst.
Det er det vi kan – vi er ikke verdensmestre I avanceret wordpress plugin udvikling, men vi kan bestemt kode det plugin og de løsninger som 99% af jer derude har brug for. Samtidig kan vi hjælpe med alle de andre aspekter af at få din hjemmeside eller webshop op og køre.

Derfor siger vi også nogle gange nej til opgaver. Vi påtager os kun opgaver, som vi kan stå 100% indenfor at vi kan løse. Så du kan trygt spørge os til råds og vi er ikke bange for at henvise dig til en dygtig konkurrent, hvis de er bedre til at løse opgaven.

Priser

Vi kører med en fast timepris på 750 kr. pr. time. excl. moms.

Kompetencer:

CMS og webshop løsninger

Vi har kompetencer indenfor en lang række content management systemer til web. Vi har arbejdet med WordPress, Woocommerce, Umbraco, Magento og mange flere.

Så hvad enten du skal have lavet små justeringer eller udvikling af nye funktioner i dit CMS, så kan vi helst sikkert hjælpe dig.

Databasesystemer

Nogle af de første løsninger vi lavede I IN-MediaWeb var systemer til håndtering af miljødata for amternes miljøafdelinger. Sidenhen er vores database systemer overtaget og driftet af Miljøstyrelsen.

Vi har stor erfaring med Microsoft SQL server baserede systemer, MySQL databaser og Microsofts hedengange Access database. Vi har udviklet både websystemer og standalone software med brugerflader I ASP.Net, Microsoft Access og Windows Forms.

Programmeringssprog

Vi kan tilbyde assistance indenfor følgende sprog:

  • PHP
  • ASP.NET
  • ASP Classic
  • C#
  • VB.NET
  • Visual Basic
  • HTML
  • CSS
  • JavaScript

Forespørgsel på programmeringsopgave

Kontakt os her, for en dialog om din opgave.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Beskriv opgaven