SEO Køreplan

Er du gået i stå med din webshop?

Får du ikke nok besøgende på din hjemmeside?

Sælger du ikke nok?

Med en komplet SEO Køreplan fra IN-MediaWeb i hånden, så får du en komplet trin for trin guide til at stikke af fra dine konkurrenter.

Vi går i dybden med

  • Tekniske fejl og mangler på din side
  • Duplicate Content
  • Semantisk markup
  • Linkstrukturen på din side
  • Vi laver en indledende søgeordsanalyse
  • Vi kommer med forslag til optimering af brugeroplevelsen
  • Vi kigger dine konkurrenter i kortene

Rapporten slutter af med et trin for trin forslag til, hvordan du bør gribe optimeringsprocessen an.

Vi bruger en time på at gennemgå indholdet af rapporten med dig over Skype.

Fast pris: 3.495 kr. ex. moms.

En SEO og Weboptimeringsanalyse fra IN-MediaWeb tager udgangspunkt i din hjemmeside og vil fokusere på de vigtigste ting. Du får mellem 15 og 25 sider fyldt med input og viden. Alle indholdspunkter har en let forståelig forklaring, der lærer dig om den tekniske baggrund for anbefalingerne.

Rapporten er en trin for trin guide, der giver dig frihed til at vælge hvad du selv vil løse og hvad du vil hyre et web eller SEO bureau til at hjælpe med.

Bestil SEO Køreplan

Hvis du er interesseret i en SEO Køreplan fra IN-MediaWeb, så udfyld uforpligtende formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale nærmere.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din hjemmeside (skal udfyldes)

Flere oplysninger

Det siger vores kunder

Det har været en kæmpe fornøjelse at få lavet en seo-analyse af Mikkel. Analysen er let læselig selv for en seo-nybegynder som mig. Jeg har ikke kun lært noget om seo, men helt konkret har jeg fået en liste med punkter der giver mig et indblik i hvad der er af fejl på min hjemmeside, og en prioriteringsliste til hvad der skal gøres noget ved nu og her. Det gode ved rapporten er at det gør mig rustet til at snakke med “såkaldte seo-eksperter”, for det er en jungle af finde en seo-partner.

— Morten fra Istol.dk