SEO – til tops i søgeresultaterne – og bliv der!

Vil du gerne højere op i søgeresultaterne på Google? Vil du gerne gøre det nemmere for dine kunder at finde din hjemmeside? Så skal du i gang med at arbejde med søgemaskineoptimering. Med grundig søgemaskineoptimering investerer du i din hjemmeside som en fremtidig ressource. En ressource der bliver ved med at give dig nye leads og nye kunder.

Kom i gang med søgemaskineoptimering

Hvad der skal ske med din hjemmeside, afhænger af tilstanden. Vi tager gerne et helt uforpligtende kig på din hjemmeside og kommer med vores bud på, hvordan vi nemmest kommer igang.

Typisk vil vi, hvis vi starter fra bunden tage fat på optimering af din side i følgende rækkefølge.

  1. Indledende gennemgang af din hjemmeside
  2. Søgeordsanalyse
  3. Tekniske optimeringer på siden
  4. Tekstoptimeringer
  5. Optimering af intern linkstruktur

Når de ting er på plads, så vil der fremadrettet være et løbende arbejde. Noget af det kan du måske udføre selv og noget af det vil du gerne udlicitere til f.eks. os. Her laver vi typisk en fast aftale om løbende optimering for et aftalt beløb hver måned. Den løbende optimering består typisk af:

  • Ekstern linkbuilding
  • Tekstoptimeringer
  • Optimering af intern linkstruktur

Fuld SEO service aftale? Indledende optimering? Linkbuilding eller blot en rapport over din hjemmesides SEO tilstand?

Uanset hvilket niveau du selv er på, eller hvilken hjælp du ønsker og til hvilket budget, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os i formularen her til højre, så tager vi en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

Hvis du vil vide mere om de enkelte elementer i søgemaskineoptimering, så læs evt. vores “introduktion til søgemaskineoptimering“.

Lad os tage en snak om dine SEO muligheder

Vi tager gerne en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din hjemmeside (skal udfyldes)

Flere oplysninger

Det siger vores kunder

Mikkel har lavet en super rapport om vores side CoolSlips.dk – Rapporten indeholdt både noget nyt omkring SEO på vores side som vi ikke var klar over, samt noget kendt. Generelt set, så er vi meget tilfredse med arbejdet der er lavet. Vi er i hvert fald blevet klogere på, hvad vi skal gøre bedre!

— Marc og Bjørn fra Coolslips.dk